Ohjeita vanhemmille

Jäähallille kannattaa tulla hyvissä ajoin ja iloisin mielin noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Jäähallille saavuttaessa ilmoittaudutaan luistelukoulun vastaanotossa, joka sijaitsee jäähallin aulassa tai pukukopissa.

Ensimmäisellä kerralla luistelijat saavat luistelukoulun vastaanotosta nimilapun sekä luistelukoulupassin. Nimilappua tulee pitää rinnassa jokaisella tunnilla. Luistelukoulupassiin kerätään leimoja ja jokaiselta tunnilta saa yhden leiman. Leiman saa luistelukoulun vastaanotosta ennen tunnin alkua. Luistelukoulupassi jätetään ohjaajalle sovittuna ajankohtana palautetta varten.

Luistelukouluryhmiä on kaksi: Pienet tähdet ja Isot tähdet. Jokainen luistelija sekä valmentajat pitävät oman ryhmänsä värimerkkiä kiinni oikeassa luistimessa. Merkki kiinnitetään luistimen nauhoihin jalkapöydän päälle. Ryhmämerkkien perusteella luistelijat tunnistavat oman ryhmänsä. Lisäksi se, että merkki on kaikilla oikeassa luistimessa helpottaa opetustyötä pienimpienkin luistelijoiden osalta.

Ohjaaja hakee lapset pukukopista pari minuuttia ennen tunnin alkua ja kertoo kun jäälle saa mennä. Jäälle ei saa mennä ilman ohjaajan lupaa! Purukumin ja karkin syöminen tunnilla on ehdottomasti kielletty.

Muutokset harjoitusajoissa ovat mahdollisia. Seuraa sähköpostitse lähetettäviä luistelukoulutiedotteita.