Harrastajat ja Taitajat

Harrastajat

2017-2018

Harrastajat ovat yli 8 -vuotiaita taitoluistelusta innostuneita nuoria. He harjoittelevat kerran viikossa taitoluistelun peruselementtejä, kuten kaaria, piruetteja ja hyppyjä. Pääpaino harjoittelussa on perusluistelun hallinnassa. Harrstajaryhmään tullessa on hyvä osata eteenpäin luistelu, mutta muita vaatimuksia ryhmään pääsyyn ei ole. Taitojen karttuessa ryhmästä voi siirtyä Taitajat -ryhmään valmentajan suosituksesta.
 

Taitajat

Taitajat ovat 8-17 -vuotiaita nuoria, jotka harjoittelevat jo taitoluistelun vaativampia liikkeitä. Tässä ryhmässä luistelijat harjoittelevat jo monipuolisesti erilaisia piruetteja ja niiden variaatioita, yksöis- ja kaksoishyppyjä sekä axelia, erilaisia askelkuvioita sekä hiotaan perusluistelua. Ryhmässä huomioidaan jokaisen luistelijan oma taitotaso ja liikkeitä harjoitellaan oman taitotason mukaisesti. Halukkaat saavat oman kilpailuohjelman Taitajat-sarjaan ja he osallistuvat kauden aikana järjestettäviin kilpailuihin. Ryhmässä voi luistella myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Taitajat harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa jäällä sekä kerran viikossa oheisissa jääharjoituksen jälkeen.

Vakuutus

Kaikki Ice Teamin alle 15-vuotiaat luistelijat on vakuutettu SuomenTaitoluisteluliiton ryhmätapaturmavakuutuksella. Se on voimassa STLL:njäsenseuran järjestämillä luistelutunneilla sekä niiden oheistoiminnoissa. Kilpailevilla luistelijoilla on kauden alkaessa oltava kilpailulisenssi/ kilpailulupa.

Yli 15-vuotiailla harrastajilla tulee olla Stll:n harrastajalisenssi kauden alkaessa. Lisenssin saa ostettua suomisportin kautta. Ohjeet www.stll.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmään taitoluistelu@iceteam.fi Mainitse ilmoittautuessa luistelijan nimi, henkilötunnus, osoite,vanhemman puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Ilmoittautua voi myös jäähallilla ennen tunnin alkua.