Ice Teamin G-junioreilla oli lauantaina 30.3.2019 kotiottelu Salon Kiekkohaita vastaan. Seuran nuorin joukkue (2010 – 2013 synt.) otti vakuuttavan 13 – 0 voiton. Ottelu oli samalla ensimmäinen kolmelle tänä vuonna kiekkokoulusta siirtyneelle pojalle. Ottelua seurasi runsaslukuinen yleisö.

Suurin osa joukkueen pelaajista on aloittanut seuran järjestämässä kiekkokoulussa ja pelaavat nyt ensimmäistä kauttaan nuorimmassa juniorijoukkueessa. Henkilökohtainen kehitys kauden aikana on ollut huima. Joukkueesta on myös hitsautunut kunnon joukkue, kertoo Mats Sjöholm, joka valmentaa poikia yhdessä Tuomo Mäkilän kanssa. Joukkue on pelannut jonkun verran harjoitusotteluita kauden aikana ja nämä ovat menneet tosi hyvin. Olemme voittaneet seitsemän ottelua ja tämä ylittää selvästi kaudelle asetetut tavoitteet.

Ensi viikonloppuna G-juniorit osallistuvat Keravalla järjestettävään turnaukseen. Siellä poikien osaaminen mitataan kunnolla, kun vastaan asettuvat mm. Helsingin Jokerit ja Espoon Blues.

Joukkueessa on reilusti tilaa uusille pelaajille, eli jos joku haluaa tulla mukaan kokeilemaan, niin voi olla yhteydessä valmentajiin.