Ohjeita vanhemmille

Jäähallille kannattaa tulla hyvissä ajoin ja iloisin mielin noin 1/2 h ennen harjoitusten alkua. Jäähallille saavuttaessa ilmoittaudutaan pukuhuoneessa valmentajalle/ohjaajalle. Viisi minuuttia ennen harjoitusten alkua pukuhuoneessa tulisi vallita rauhallinen tunnelma ja tässä vaiheessa vanhemmat siirtyvät pois pukuhuoneesta.

Ohjaaja hakee lapset pukukopista pari minuuttia ennen tunnin alkua ja kertoo kun jäälle saa mennä. Jäälle ei saa mennä ilman ohjaajan lupaa! Purukumin ja karkin syöminen tunnilla on ehdottomasti kielletty. Jäältä poistutaan valmentajan ohjaamana ennen kuin aika on täysi. Pukuhuoneen tulee olla tyhjä viimeistään 45 min harjoitusten jälkeen.

Täytä hallilla ilmoittautumislomake ja anna se valmentajalle/ohjaajalle. Lomakkeeseen täytettävät tiedot ovat julkisuuslain mukaan käsiteltäviä asioita. Lisätietoja seuran tekemässä rekisteriselosteessa osoitteessa materiaalipankissamme.

Lapselle tulee antaa mahdollisuus tuntea, että hän on osa joukkuetta ja selviää ilman isää/ äitiä/huoltajaa hallilla. Näin hän oppii myös luottamaan valmentajaansa ja ohjaajaan. Jätä lapsesi valmentajan/ohjaajan  huostaan mahdollisimman pian.

Auta varusteiden pukemisessa ja luistinten sitomisessa. Luistimet riittävän kireälle. Jos olet luistellut joskus, olet tervetullut auttamaan jäälle. Jäällä tarvitaan aina lisäapua valvomassa suorituksia ja auttamassa sellaisia, joille tasapaino tuottaa vaikeuksia.

Seuraa lapsesi harjoituksia. Mikäli hän tarvitsee apua luistimien uudelleen sitomisessa tai jossain muussa älä epäröi tulla huoltajien luo vaihtopenkille..

Varaa mukaan juomapullo, koska harjoituksissa opetetaan juomisen merkitys liikunnassa.

Muista, että jääkiekko on lapsen harrastus. Tunnista ajoissa, jos hän on haluton lähtemään treeneihin. Kysele syitä siihen ja pidä valmentaja tietoisena poissaoloista ja muista huomioitavista asioista.

Muutokset harjoitusajoissa ovat mahdollisia. Seuraa sähköpostitse lähetettäviä kiekkokoulutiedotteita.