E-juniorit ensimmäiseen sarjapelivoittoon!

Kun Ice Teamin juuri jääkiekon pelaamisen aloittanut E-juniorien joukkue loppusyksystä 21.10.2012 käveli 15-0 tappio niskassaan pois Kauniaisten jäähallista, niin tuskin kukaan tiesi silloin, että sama joukkue nousee tuhkasta kuin Feeniks-lintu ja hoitaa homman yhtä vakuuttavasti kotiin kuin joukkue teki lauantaina 2.3.2013. Mutta joukkue tiesi, että taso ero ei ollut niin suuri kuin numerot osoittivat ja osin huonon onnenkin takia peli päättyi miten päättyi.

Tämänkin lauantaisessa kohtaamisessa oli pojilla varmasti usko koetuksella kun sinnikkäästä yrityksestä kiekkoa ei saatu ottelun alussa maaliin, vaan maalin teon aloitti GrIFK. Peli oli muutamassa minuutissa 1-0 ja kohta jo 3-0. Mutta kun se kuuluisa ketsuppi- purkki aukeaa, niin vuotakoon vaikka pöydälle. Pojat alkoivat tekemään töitä kahta kovemmin ja toteuttivat jo kopissa kuuluisaksi tullutta sanontaa ” maalin teko alkaa laukauksesta ja päättyy laukaukseen” ja kohta peli olikin jo 3-3. Tästä joukkue sai lisää itseluottamusta toiseen erään ja laukauksia sateli vastustajan maalia kohti aina kun oli veto paikka. Ja kohta peli olikin jo 3-4. Tässä kohtaa vastustaja oli vielä jotenkin mukana ja tasoitti pelin 4-4. Loppu sitä vastoin onkin historiaa ja maaleja alkoi tulla tämän tästä kohta pelin ollessa kohta jo 4-10. Pieni virhe lopussa, mutta se ei riemua haitannut ja ottelun päättyessä oli valotaululla hienosti lukemat 5-10 ! Kopissa oli riemu katossa ja helpottunut olo jokaisella pelaajalla, sekä valmentajilla ja huoltajilla, kun ensimmäinen sarjapeli voitto oli plakkarissa! Ottelun parhaana olisi pitänyt koko joukkue palkita. Mutta joukkue päätti antaa hienon pelin pelanneelle Mattias Kewinille tuon vastustajan viirin. Maaleista vastasivat: