D1:llä menestysviikonloppu

D1 joukkue onnistui viikonloppuna 8.-9.11. Ensin pojat kohtasivat kotona voitosta voittoon pelanneen BJR Yellow 1 joukkueen Espoosta voittaen pelin 6-2. Simon Tuppurainen ja Natanael Kullberg olivat pääosissa kummankin tehdessä kaksi maalia, mutta koko joukkue onnistui hienosti. Alusta alkaen oli nähtävissä, että pojat hallitsevat peliä. Ensimmäinen maali näki päivänvalon 5.41 Simonin lyötyä kiekon verkkoon. Ensimmäinen erä päättyi 4-1 mikä taasen johti vapautuneeseen peliin toisessa erässä poikien tehtyä vielä 2 maalia lisää. Koko jukkue onnistui hienosti ja syötöt löysivät omat pelaajat. Halu ottaa ensimmäiset kotipisteet näkyi kauas.

Sunnuntaina 9.11 D1 kohtasi HaKi Whiten Lohjalta. Edellisen päivän voitto oli tuonut rutkasti lisää itseluottamusta ja sen ansiosta peli alkoi jälleen hyvin. Simon Tuppurainen jatkoi hienoja esityksiään tekemällä 0-1. HaKi tasoitti ajassa 14.14. Ice Team laittoi yhden vaihteen lisää tasoituksen jälkeen ja teki vielä 2 maalia ensimmäisessä erässä. Toisen maaleista teki Oscar Helle ja toisen Jonas Parmanen. Jonathan Huldin oli totutun hyvä maalissa pitäen vastustajan maalisaldon laihana. Toisessa erässä pojat lisäsivät vauhtia Jesse Laamasen aloittaessa maalikarkelot. Jonas Parmanen oli liekeissä ottelussa neljällä maalillaan. Kasper Kallinen teki Ice Teamin yhdeksännen maalin ja ottelu päättyti 5-9.

Ottelu oli malliesimerkki siitä, miten joukkuetta ja pelipaikkoja voidaan muuttaa ja saada silti onnistumisia. Koko joukkue ansaitsee kiitokset suorituksistaan. Puolustus alkoi ottaa enemmän roolia maalinteossa. Hyvänä esimerkkinä mainittakoon Alexander Kewinin kaksi hienoa nousua ylös, joista ei vielä palkintoa maalin muodossa tullut, mutta sekään päivä ei ole kaukana. Joukkueen koko viikonloppu oli myönteinen. Suurkiitos kuuluu ennenkaikkea pelaajille, mutta myös koko taustatiimi on tehnyt hienoa työtä.