Leijonaturnaus Kisakalliossa

Perjantai 24.4 kl 18.00 Kurra – Ice Team

Kuten aina ottelun alussa oli pojilla vaikeuksia saada syöttöpelinsä kuntoon ja Kurran pelaajat tekivät 1. maalinsa 1. erässä.  Toisessakaan erässä pojilla ei ollut onnea mukanaan huolimatta lukuisista maalipaikoista.  Kurra tekee 2. maalinsa kun heidän hyökkäävänsä tulee helposti läpi Ice Teamin puolustuksen.  3. erässä Ice Teamin maalipaikat jatkuvat mutta Kurran (joukkueen paras pelaaja) maalivahti nappaa ne kiekot jotka häntä kohti ammutaan.  Kun on pelattu 34.28 tekee Ice Team 1. maalinsa Kurran pelaajan istuessa jäähyllä.  Kurra tekee vielä 1 maalin 3. erässä ja Ice Team ottaa pois maalivahdin 40 s ennen ottelun päättymistä, mutta ei onnistunut tekemään maalia.  Ottelu päättyy 3-1 Kurran hyväksi, vaikka Ice Teamilla oli lukuisia maalipaikkoja ( torjunnat Kurra 39 – Ice Team 18) Pistenikkarit: Natanael Kullberg ( 1+0) Mikko Itäluoma ( 0+1).

Lauantai 25.4 kl 11.00 Ice Team – KooVee

Tähän otteluun pojat tulevat heti uudella asenteella ja näkee heti, että he haluavat voittaa.  Ottelu alkaa hyvin ja vain 20 s ehti pelikello kulkea kun Ice Team tekee 1. maalinsa hienon syöttöpelin jälkeen.  1. erässä Ice Team saa vielä 2 kiekkoa Kooveen maalivahdin taakse.  2. erässä molemmat tekevät 1 maalin syöttöpelin kulkiessa hyvin ja pakkien puhdistaessa kiekot pois maalin edestä.  3. erässä aistin hallitsee peliä ja molemmat joukkueet tekivät vielä 1 maalin. Ottelu päättyy 5-2 Ice Teamille. Pistenikkarit: Jonas Parmanen ( 1+1), Simon Tuppurainen ( 1+1), Natanael Kullberg ( 3+0), Mikko Itäluoma ( 0+1), Jesse Laamanen ( 0+1).

Lauantai 25.4 kl 14.00 Ice Team – KY/LJK

1. erä oli suhteellisen tasainen ja pojat pelaavat reippaasti. Puolustus toimi hyvin, mutta hyökkäys ei pääse läpi vastustajan puolustuksen.  1. erässä tehdään vain 1 maali ja sen tekee LJK.  2. erässä pojat ovat väsyneitä ja LJK: n teknisesti taitavat pelaajat laittavat kiekon 5 kertaa Jonathan Huldinin taakse.  Mutta myös Ice Team onnistui tekemään 2 maalia 2.erässä ja tämä saa pojat tsemppaamaan.  3. erä onkin sitten poikien heidän tehdessä vielä 2 maalia LJK:n tehdessä yhden. Aika loppuu ja LJK voittaa 4 – 7. Pistenikkarit: Antti Nousiainen ( 1+0), Jesse Laamanen (1+0), Natanael Kullberg ( 1+0), Kasper Kallinen ( 1+0), Simon Tuppurainen ( 0+2).

Sunnuntai 26.4 kl 12.30 Pelicans 2000 – Ice Team

Tämä ottelu alkaa vastustajan kovalla luistelulla johon pojat eivät ehdi mukaan. Tämä aiheuttaa Ice Teamille jäähyjä, kun pojat joutuvat rikkomaan.   Pelicans tekee 2 maalia 1. erässä ja Ice Team yhden.  2. erässä poikien pelin sotkevat jäänyt vastustajan tehdessä 2 maalia poikien tehdessä yhden.  3. erässä Pelicans heiluttelee tahtipuikkoa poikien ollessa vaikeuksissa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.  Pelicans tekee viimeisessä erässä 6 maalia ja voittaa ottelun 10-1. Jonathan pelasi hyvän ottelun maalissa 24 torjunnallaan. Pistenikkarit: Natanael Kullberg ( 1+0)

Sunnuntai 26.4 kl 15.30 Ice Team – Vita Hästen
Viimeisessä pelissä pojilla on vastassaan Vita Hästen ja Ice Teamilla on tässä vaiheessa vain 9 kenttäpelaajaa.  Ottelu alkaa kovalla temmolla ja taklauksilla. Vita Hästen tekee 3 maalia 1.erässä Ice Teamin maalatessa kerran. Vita Hästenin  kova peli aiheuttaa sen, että heillä on 1. erässä 4 jäähyä.  2. erä on hieman rauhallisempi, mutta molemmat joukkueet ottavat myös tässä erässä jäähyjä. Vita Hästen tekee erässä kaksi maalia ja Ice Team yhden.  3. erä oli melko tasainen 2 väsyneen joukkueen tehdessä parhaansa. Vita Hästen  tekee erän ainoan maalin.  Ottelu päättyy 2 – 6 ruotsalaisjoukkueen hyväksi. Pistenikkarit: Jonas Parmanen ( 1+1), Mikko Itäluoma ( 1+0), Natanael Kullberg ( 0+1).  Ottelun jälkeen jokaiselle joukkueelle jaettiin taistelijanpalkinto. Ice Teamin palkinnon pokkasi Jesse Laamanen.