ICE TEAM VOITTI D2A ETELÄISEN ALUEEN FINAALIN 6.4.2014

D2 A aluefinaali

On sunnuntai 6.4 ja Ice Teamin D-juniorit kokoontuvat Karjaan Aktia halliin pelaamaan kauden tärkeimmän pelinsä; aluefinaalin HC Panter Purikad joukkuetta ( Tallinna) vastaan.
Tunnelma ennen peliä on odottava ja pojat olivat päättäneet jo pukuhuoneessa, ettei pokaali saa matkata Viroon.

Lehterit täyttyvät katsojista joukkueiden luistellessa jäälle. Lähes 200 katsojaa sai seurata jännittävää Play off kamppailua. Pelin alusta alkaen tulee Ice Team kovaa ja saa muutaman hyvän hyökkäyksen vastustajan maalia kohden. Mutta Panter Purikadin maalivahti pelaa loistavasti ja vasta ajassa 12.37 tekee Ice Team ensimmäisen maalinsa. Maalintekijänä Simon Tuppurainen. Lopun ensimmäisestä erästä heiluttaa Ice Team tahtipuikkoa ja tekee vielä kolme maalia erän aikana. Sen, että Ice Team on vienyt peliä ensimmäisessä erässä, todistaa myös maalivahtien torjunnat, 5-14.
Toisessa erässä tulee Pantterit eri asenteella. Heillä on parempi syöttöpeli ja he murtavat Ice Teamin puolustuksen kerta toisensa jälkeen. Huolimatta siitä, että Jonathan Hulldin pelaa hyvää peliä maalissa tekee Panter Purikad ensimmäisen maalinsa ajassa 10.45. Loppuerän Ice Team pelaa kuitenkin suhteellisen hyvin puolustaen ja näin ei erässä nähdä enempää maaleja.

D-junioreilla oli fantastinen huutosakki lehtereillä F-junioreiden kannatusjoukon muodossa. Riemu Ice Teamin leirissä on valtava summerin päätettyä ottelun.

Erkko Einiö Suomen Jääkiekkoliiton eteläisen alueen edustajana jakoi mitalit ja ”A-aluemestaruuspokaalin” vastaanottaa joukkueen kapteeni Natanael Kullberg.

Ottelun maalintekijät:
Simon Tuppurainen 3 och Sebastian Granström 1. Syötöistä vastasivat Jonas Parmanen ja Samuli Pettersson. Ottelun tarkka katsojamäärä oli 176 henkilöä.

Antin ohjeetAntin ohjeet purivat hyvinD2A_finalistit_2014Voittoisa D2 joukkueKannu ja kapteeniKapteeni ja ”Poika”