Ice Teamin U9-junnuilla tasaisia pelejä kotiturnauksessa

Ice Teamin nuorin joukkue pelasi lauantaina 5.9. kymmenen joukkueen kotiturnauksessa kahdella peliryhmällä melko tasaisia pelejä. Joukkue kokonaisuudessaan sijoittui turnauksessa sijoille 5 ja 6. Viimeinen peli otettiin harkkojen kannalta, kun peliryhmät ITR Blue ja ITR White pelasivat vastakkain ja vastassa oli omat joukkuekaverit. Viimeinen peli päättyi Bluen voittoon 5-2, joten Blue sijoittui turnauksessa viidennelle ja White kuudennelle sijalle.
 
Ice Team Bluen pelit omassa alkusarjassa päättyivät tasapeliin 2–2 Kiekko-Espoota vastaan, voittoon 10–1 HaKista ja häviöön 8–6 Kurra Oranssia vastaan. Varsinkin toisessa ottelussa HaKia vastaan oma peli alkoi sujua totutusti. Alkusarjassaan ITR Blue sijoittui kolmanneksi.
 
Ice Team White sijoittui myös alkusarjassa kolmanneksi peräti kolmen ensimmäisen joukkueen ollessa tasapisteissä. Alkusarjan sijat 1–3 ratkesivat maalierolla. Ice Team Whiten alkusarjan pelit päättyivät yhteen häviöön (ITR-Kiekko-Espoo 2–5) ja kolmeen voittoon (ITR-HaKi 5–2, ITR-Kurra Musta 5–3 ja ITR-Kurra Valkoinen 5–4). 
 
Kaiken kaikkiaan koko joukkueen peleistä turnauksessa jäi mukava fiilis. Pelaajat tsemppasivat täysillä ja tekivät harjoituksissa sovittuja asioita. Tästä on hyvä jatkaa kohti lokakuussa alkavaa Leijonaliigaa. Turnausjärjestelyissä U12-joukkue onnistui erinomaisesti ja kiittävää palautetta kuultiin myös vierailijajoukkueilta.