Jääkiekkopelaaja Ilona Palin Karjaalta debytoi maajoukkueessa

Ilona Palinista tulee ensimmäinen maajoukkuepelaaja joka ponnistaa Ice Team Raseborgista. Hän edustaa Suomea nuorten Euroopan talviolympiafestivaaleilla Vuokatissa.

Nuorten Euroopan Talviolympiafestivaalit (EOYF 2022) käynnistyy sunnuntaina (20.3). Suomi pelaa lohkopelinsä Ruotsia ja Slovakiaa vastaan. Sijoitusottelut pelataan torstaina (24.3) ja perjantaina (25.3).

Ilona Palin joka täytti 16 muutama päivä sitten (15.3) edustaa Helsingin IFK:n akatemia joukkuetta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä. Hän pelasi ensimmäiset ottelunsa toiseksi korkeimalla sarjatasolla viime kaudella. Hän pelasi 8 ottelua josta kertyi yksi maali ja yksi syöttöpiste.

Tällä kaudella Ilona on Elite prospectsin tilastojen mukaan pelannut 13 ottelua, tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt 5 maalin johtanutta syöttöä toiseksi korkeimalla sarjatasolla.

Ilona on myös edustanut Helsingin IFK:ta kolmessa liigaottelussa. Hänelle on kertynyt kaksi maalin johtanutta syöttöpistettä korkeimalla sarjatasolla.

Jääkiekko oppinsa hän on saanut Ice Team Raseborgist ja hän on myös edustanu KJT:tä.

Yle Västnylandin haastattelussa Ilona kertoi että hänellä on selvät suunnitelmat jääkiekon suhteen, jonain päivänä saavuttaa maailmanmestaruus: “Drömmen är att en dag bli världsmästare“.

 

Linkki svenska ylen:n alkuperäiseen artikkeliin: https://svenska.yle.fi/a/7-10014287?utm_source=facebook-share&utm_medium=social&fbclid=IwAR0-sewUMY62a85wW5hU6TJdpnDjPwT2kGqnxLQcCNU2AkQKmiRhu7VI55k