Turnaus Matinkylässä

Lauantaina 9.3.2013 Ice Team Raaseporin G-juniorit jatkoivat hienoja esityksiään kohdatessaan Espoon Bluesin Matinkylässä. Ice Team pelasi yhteensä neljä ottelua ja saldo oli todella hyvä, 4 voittoa.

Ice Teamin joukkue 1 pelasi ensimmäisen ottelunsa Bluesin R2-joukkuetta vastaan ja lopputulokseksi kirjattiin 0–6 Ice Teamille. Maalintekijät Oula Lahti 2, Oskari Hämäläinen 2, Make Rees och Lucas Forsblom. Seuraavassa ottelussa vastaan tuli Bluesin R1-joukkue. Siitä tuli kotiin tuotavaksi 1–5 voitto. Maalintekijät Oula Lahti 3, Oskari Hämäläinen ja Make Rees.

Ice Teamin joukkue 2 pelasi ensimmäisen ottelunsa Blues R1-joukkuetta vastaan ja sen ottelun pojat voittivat luvuin 0–6. Maalintekijöinä häärivät Edvard Falenius 2, Wilhelm Wikström, Juuso Riihimäki, Simon Bäck och Victor Sirén. Toinen sekä myös viimeinen ottelu, minkä joukkue 2 pelasi Blues R2-joukkuetta vastaan, päättyi raaseporilaisten voittoon numeroin 0–5. Tässä ottelussa verkkoa heiluttivat Juuso Riihimäki 2, Wilhelm Wikström, Victor Sirén ja Edward Falenius.

Joukkue jatkoi hienoa kauttaan hyvällä pelillä. Vanhemmat ja valmentajat nauttivat kun näkivät, miten paljon pojat ovat kehittyneet puolessa vuodessa. Pojat pelasivat ensimmäisen kerran kuin joukkue eikä Bluesilla oikeastaan ollut mahdollisuuksia vahvaa Ice Teamia vastaan.

Joukkueen maalivahdit, Edwin Wikström ja Matias Itäluoma, pelasivat todella hyvin tolppien välissä. Suoritus oli hieno, etenkin kun ottaa huomioon, että joukkue on harjoitellut tai pelannut isoilla maaleilla vain kerran aiemmin.

_Matinkylä-18 _Matinkylä-13