D2 juniorien Play Offsit Järvenpäässä 30.3.2014

30.3.2014 klo 15.30 seisoo 17 innokasta junioria kannattajineen Aktia jäähallin ulkopuolella Karjaalla odottamassa bussia, joka vie heidät Play Off otteluun Haukkoja vastaan Järvenpäähän.
Tunnelma bussissa on odottavan rauhallinen. Tämä johtunee poikien lupauksesta valmentajilleen Antille, Vesalle ja Reijolle voittaa tämä ottelu.
Ice Teamin pelaajat luistelevat jäälle kannattajien aplodien saattelemina. Jo ottelun ensihetkistä alkaen huomaa, että pojilla on oikea asenne ja että he ovat tulleet hakemaan voiton kotiin.Kun peliä on pelattu 1.09 laukaisee Simme kiekon maaliin hienon syöttöpelin päätteeksi. Ice Team 0-1 johtoon. Haukat yrittää kaikkensa rikkoakseen poikiemme pelin, mutta tähän pojat eivät mene. Haukat yrittää hyökätä, mutta puolustus pitää ja hyökkäykset harvenevat. Laukaukset, jotka päätyvät maalille pysäyttää Jonathan varmalla veskaripelillä. Ice Teamilla on ote koko ensimmäisen erän ja erä päättyy 0-3 Ice Teamille.
Toinen erä jatkuu Ice Teamin heiluttaessa tahtipuikkoa. Ja tämä aiheuttaa Haukkojen agressiiivisen pelaamisen syöttöpelin takkuillessa. Tuomarit ovat myös aktiivisia ja puhaltavat jäähyjä heti aiheen ilmaannuttua. Ice Teamin hyökkäys- ja puolustuspeli toimii ja joukkue tekee vielä kaksi maalia erän aikana. Ottelu päättyy Ice Teamille lukemin 0-5. Jonathan pelaa hienosti maalissa ja pitää nollan 21 torjunnallaan.
Ottelun jälkeen pojat tekevät hienon eleen ja kiittävät kannattajiaan, jotka todella kannustivat hienosti ja elivät pelissä poikien tukena.
Maalintekijöinä pelissä kunnostautuivat: Simme, Dani ja Nata ja syötöistä saivat pisteet Alexander K, Nico, Jontte, Simme ja Nata.