D2 juniorernas Play Offs i Järvenpää 30.3.2014

Den 30.3.2014 klo 15.30 står 17 ivriga ishockeyjuniorer + en hejarklack  utanför Aktia ishall i Karis och väntar på bussen, som skall ta dem till Play Off matchen i Järvenpää mot Haukat.
Stämningen i bussen är förväntansfull men lugn, men detta beror säkert på att under veckan har pojkarna lovat sina tränare, Antti, Vesa och Reijo, att denna match skall de vinna.
Ice Teams spelare skrinner in på isen, åtföljda av hejarklackens applåder.
Redan från matchens första sekunder märker man att pojkarna har rätt attityd och de har kommit för att ta hem en vinst. Då matchen spelats 1.09 och efter ett fint passningsspel, skjuter Simme in pucken i mål. Ledning för Ice Team 0-1. Haukat försöker så gott de kan att söndra pojkarnas spel men detta går inte våra pojkar med i. Haukat försöker att anfalla men försvaret håller och anfallen blir få. De skott som fås mot Ice Teams mål stoppar Jonathan med ett säkert målvaktspel. Hela första setet har Ice Team övertag över matchen och perioden slutar med ställningen 0-3 till Ice Team.
Andra perioden fortsätter med Ice Team som håller i taktpinnen. Och detta gör Haukats spel mera aggressivt och man får inte passningspelet att löpa. Domaren är också aktiva och blåser utvisningar då det finns orsak till det. Ice Teams anfallsspel och försvarsspel fungerar bra och man gör ännu två mål i andra perioden. Matchen slutar med en vinst till Ice Team med siffrorna 0-5. Jonathan spelar duktigt i målet och håller nollspel med 21 räddningar.
Efter matchen gör pojkarna en fin gest och tackar sina fans i publiken som verkligen hejade och levde in i spelet med pojkarna.
Målgörare i matchen var: Simme, Dani och Nata. Och för passningarna stod: Alexander K, Nico, Jontte, Simme och Nata.