Hunters D-01 turnaus Porvoossa 7.9.2014

On sumuinen sunnuntaiaamu kello 7:00, kun autoletka suuntaa matkansa Karjaalta Porvooseen. Autoissa uniset kiekkolijat, valmentajat, huoltaja ja vanhemmista koostuva huutosakki.
Turnaukseen osallistuu 8 joukkuetta jaettuina kahteen lohkoon ja pelejä pelataan kolmessa sarjassa (alku- ja jatkosarja sekä sijoitusottelut). Pojilla on toisinsanoen viisi ottelua turnauksen aikana. Klo 10:00, heti Porvooseen saapumisen jälkeen, joukkueella on ensimmäinen ottelu, joten on aika herättää pojat kunnon alkulämmittelyllä.

KLO 10 ICE TEAM RASEBORG – EVU WHITE

Ensimmäinen ottelu on EVU White vastaan, jonka kanssa olemme pelanneet aiemminkin ja tiesimme, että vastus on kova. Ottelu alkaa ja pojillamme on vaikeuksia saada syöttöpeliä käyntiin. Peli on hermostunutta ja vastustaja tekee ensimmäisen 20 min aikana 4 maalia. Jonathan pelaa hienosti, mutta puolustus ei ehdi tukemaan ajoissa kun EVU:n pelaajat luistelevat vähän turhankin helposti läpi syötellen hienosti ja tehden maalit. Toisessa erässä peli paranee ja saamme kaksi kiekko EVU:n hyvin pelanneen suurikokoisen maalivahdin ohi. Tilannetta ei paranna joukkueen kapteenin ulosajo väärästä taklauksesta, jonka jälkeen EVU rankaisee tekemällä maalin. Ottelu päättyy tappioksemme 2-5. Maalintekijöinä tässä ottelussa Nico Laine ja Jesse Laamanen. Syöttöpisteet  saivat Mattias Kewin,  Antti Nousiainen ja Kasper Kallinen.

KLO 11 ICE TEAM – MÄNTSÄLÄN JÄÄTIIKERIT

Vain kymmenen minuutin tauon jälkeen luistelevat pojat taas jäälle kohdatakseen Jäätiikerit, joka oli voittanut ensimmäisen pelinsä. Mutta valmentajalla oli ollut aikaa käydä edellinen peli läpi. Heti alusta alaken nähtiin joukkue, joka pelasi aivan toisella asenteella. Syötöt napsuivat suunnitellusti lapaan ja voitonhalu näkyi kaikista.
Pelissä on kova vauhti ja vain 4 min jälkeen tekee Ice Team ensimmäisen maalinsa.
Vain 5 min myöhemmin Jäätiikerit kuittaa pelin 1-1. Loppuaika pelistä onkin sitten Ice Teamin. Syötöt kulkevat hyvin, luistelu on liukasta ja Tumppi maalissa koppaa ne kiekot, jotka kohti tulevat. Ice Team tekee vielä 4 maalia ja voittaa ottelun 5-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat Simon Tuppurainen, Natanael Kullberg (2) ja Antti Nousiainen (2). Simon Tuppurainen saa myös maalisyötön.

KLO 14 HUNTERS – ICE TEAM

Kolmas peli on 2 h tauon ja ruokailun sekä vastustajien pelien katsomisen jälkeen . Vastustajana on turnauksen kotijoukkue. Ottelu alkaa Ice Teamin maalilla 36 sek pelin jälkeen. Mutta muuten peli vaikuttaa raskaalta eikä oikein tahdo käynnistyä. Ensimmäisen erän toisen maalin Ice Team tekee 13 min kohdalla. Se avaa hanat ja kaikki alkaa toimia Ice Teamin heiluttaessa tahtipuikkoa. Ice Team tekee vielä kolmannen osuman ensimmäisessä erässä. Jonathan, joka aloitti maalissa pelasi hyvin, kunnes joutui varusteongelmien takia antamaan tilaa Tumpille ottelun loppuun saakka. Hunters tekee 2 maalia toisessa erässä Ice Teamin viimeistellessä 4 maalia hienojen syöttöketjujen päätteeksi. Ottelu päättyy 2-7. Maalitekijät Antti Nousiainen ( 2), Natanael Kullberg( 2), Nico Laine (2) ja Simon Tuppurainen. Syöttöpisteet Kasper Kallinen (2), Natanael Kullberg (3) ja Simon Tuppurainen. Ice Team tulee toiseksi lohkossaan ja saa vastaansa toisen lohkon voittajan..

KLO 15.45 ICE TEAM – RAISION NUORISOKIEKKO

Tässä pelissä Ice Team saa vastaansa teknisen ja hyvin luistelevan joukkueen. He ovat voittaneet kaksi ja pelanneet yhden tasapelin. Ottelu alkaa ja molemmat joukkueet luistelevat kovalla temmolla ja jakelevat hienoja syöttöjä. Molempien puolustus toimii hyvin. Tilanteet vaihtelevat molemmissa päissä ja ottelu on uskomattoman tasainen. Molemmissa maaleissa maalivahdit pelaavat hienosti. Mainittakoon, että Raision maalivahti oli päästänyt vain 2 maalia edellisissä otteluissa. Mutta Tumppi Ice Teamin maalissa tekee hyvää työtä. Raision peli rikkoontuu hieman jäähyistä. Ensimmäisen erän jälkeen ollaan lukemissa 0-0. Peli jatkuu samanlaisena toisessa erässä Ice Teamin ollessa hitusen parempi, maaliahneempi, joka palkitaan hienon syöttelyn päätteeksi maalilla. Simon Tuppurainen tekee ottelun ainokaisen saatuaan syötön Natanael Kullbergilta. Pelin lopussa Raisio painostaa ja ottaa maalivahdin pois. Huolimatta kovasta yrityksestä peli päättyy 1-0 ja Ice Team on valmis finaaliin!

KLO 17.45 FINAALI EVU WHITE – ICE TEAM

Koska olimme hävinneet turnauksen ensimmäisen pelin juuri EVU:lle, oli pojilla valtava revanssihenki. Jäälle luisteli kaksi väsynyttä joukkuetta, mutta Ice Teamista näki, että nyt annetaan kaikki peliin. Peli on uskomattoman tasainen, ensimmäisen maalin tekee Ice Team EVU:n kuitatessa vain muutama minuutti sen jälkeen. Yleisö elää täysiullä mukana ja kannustaa omiaan. Tunnelma on mahtava!  Ensimmäinen erä päättyy 1-1 ja kaikki on mahdollista. Toisessa erässä molemmat joukkueet antavat kaikkensa ja EVU menee 35 min jälkeen johtoon. Mutta se ei ollut siinä vaan Ice Team heittää yhden vaihteen lisää ja minuuttia myöhemmin peli on 2-2. Ottelu päättyy tasan ja edessä on rangaistuslaukaukset. Huutosakki seisoo lehtereillä, EVU aloittaa ja Tumppi torjuu. Ice Teamin Natanael Kullberg luistelee rauhallisesti jäälle ja ampuu kiekon maaliin. Seuraavan EVU pistää sisään tasoittaen pelin. Ice Teamin Antti Nousiainen on seuraava ja hän tekee MAALIN! EVU:n viimeisen pelaajan yritys epäonnistuu ja tämä tarkoittaa sitä, että ICE TEAM VOITTAA KULTAA!!! Vaihtopenkillä juhlivat valmentajat ja huoltajat pelaajien rientäessä onnittelemaan Tumppia. Maalintekijät Natanael Kullberg (2 + 1 rankkari) ja Antti Nousiainen 1 rankkari. Taistelijan palkinnon kävi pokkaamassa Jesse Laamanen. Väsyneinä mutta onnellisina pojat vastaanottavat mitalinsa ja joukkueen kapteeni nostaa kannun.  Ice Teamin Natanael Kullberg voittaa koko turnauksen pistepörssin( 6 +4 ). Pistepörssin 8 parhaan joukossa oli 3 Ice Teamin pelaajaa. Mainittakoon, että myös huutosakki oli kullan arvoinen jaksettuaan koko päivän kannustaa joukkuetta kohti turnausvoittoa!!!