Ice Team, Harjun kiekko ja Blues Juniors yhteistyöhön

Vasemalta Christian Wikström, Martin Andler ja Nina Ståhl

Harjun Kiekko, Blues Juniors ja Ice Team Raasepori yhteistyöhön

Harjun Kiekko on sopinut Blues Juniorsin ja Ice Team Raaseporin kanssa pelaajaliikennesopimuksesta sekä pelaajien pelaamisesta joukkueissa. Tarkoitus on vahvistaa seurojen pelaajapolkua ja mahdollistaa joukkueille työrauha paikallisesti sekä luoda elinvoimaiset ikäluokat jokaiseen seuraan. Pääsääntöisesti pelaajasiirtoja ei tehdä C2-ikäluokassa ja nuoremmissa. Mikäli seuralla ei ole tarjota pelaajalle peliryhmää, pyritään sopiva peliryhmä löytämään yhteistyössä. Myös yhteisjoukkueet ovat mahdollisia, mikäli ikäluokasta ei löydy tarpeeksi pelaajia oman seuran sisältä. Pelaajapolku vahvistuu C nuorista ylöspäin, jolloin Blues Juniorsin SM-sarja joukkueet tulevat mukaan pelaajapolulle. Tyttöjä ei ole unohdettu, vaan pelaajaliikennesopimus kattaa myös EKS:n ja Ysikoppi ry:n (Blues naiset).

Pelaajaliikennesopimuksella haluamme myös noudattaa jääkiekkoliiton ohjeistuksia, jotka liittyvät pelaajapolkuun ja turhiin seurasiirtoihin:

• Seurasiirtojen vähentäminen merkittävästi

• Harrastamisen jatkaminen lähiseurassa C2-junioreihin asti

• Mahdollistaa pelaajille pysymisen pelaajapolulla, jossa kehittyminen on mahdollistettu tekemällä oikeita asioita oikeassa vaiheessa