Kauden päättäjäiset

Ice Team Raseborgin kauden päättäjäiset pidettiin lauantaina 13.4.

Tilaisuus alkoi Aktia-jäähallilla, jossa pelattiin kaksi ottelua. G-junnut pelasivat vanhempia ja valmentajia vastaan. Tuomareita ei pelissä tarvittu, vaan peli sujui hienolla herrasmiestyylillä ja hurtilla huumorilla.  Välillä kentällä oli väkeä tungokseen saakka, mutta näihin pikkuseikkoihin ei kiinnitetty huomiota.

DSC_0026

Tärkeintä oli pelaamisen riemu ja ilo. Ottelu päättyi 3-2 lukemiin junioreiden voitoksi. E-junnujen vastaava peli päättyi rangaistuslaukauksiin 1-2 junnujen tappioksi, koska varsinaisella peliajalla ei voittajaa saatu ratkaistua. Tässäkin ottelussa oli tärkeintä pelaaminen ja hauskan pitäminen yhdessä.

Taitoluistelijat olivat harjoitelleet päättäjäisiin myös omat esityksensä. Jäällä nähtiin valmentajan Johanna Pohjalaisen luotsaamana niin pieniä kuin varttuneempia esiintyjiä. Pienimmät esiintyjät esittivät karhuohjelman hauskan musiikin tahdissa, taitoluistelijoiden ryhmä esitti kauniita kuvioita perhosina ja aikuisten naisten ryhmästäkin oli kaksi ladya jäällä esittämässä opittuja taitoja. Kaikki esitykset saivat raikuvat aplodit ja uskomme vahvasti, että tämä on vasta alku tuleville luisteluharrastajille.

DSC_0039   DSC_0041

 

DSC_0057   DSC_0030

 

Jäähallilta siirryttiin Kiilan koulun tiloihin, jossa pidettiin viralliset päättäjäisseremoniat puheineen ja palkitsemisineen. Seuran puheenjohtaja Jocke Enckell avasi tilaisuuden. Puheenjohtaja kertasi kauden tapahtumia ja kiitti kaikkia kuluneesta kaudesta. Ilman kaikkien toimintaan osallistuneiden mahtavaa vapaaehtoistyötä ei tätä kautta olisi pystytty toteuttamaan. Toiminnan taustalla on satoja vapaaehtoistunteja. Toiminnan pyörittämiseen ovat osallistuneet nuorten lisäksi vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja monet muut. Kiitos myös sponsoreille, jotka ovat avustaneet seuraa toiminnan pyörittämisessä. Kiitos kuuluu siis todella monelle taholle.

Tilaisuudessa palkittiin G-joukkue ja E-junnuille jaettiin henkilökohtaiset palkinnot. Nuorimmille jääkiekkojunioreille jaettiin kaikille mitalit erinomaisista suorituksista ja osallistumisesta Leijonaliigaan.

DSC_0111

Vanhemmissa E-junioreissa palkittiin normaalikäytännön mukaisesti siten, että joukkueesta palkittiin erityisesti tietyllä alueella ansioituneet pelaajat henkilökohtaisesti. Koko joukkue on ansainnut hienolla pelaamisellaan isot kiitokset.  Henkilökohtaiset palkinnot jaettiin seuraavasti:

DSC_0070

Maalitykki: Natanael Kullberg

Hyökkääjä: Jonas Parmanen

Puolustaja: Mikko Itäluoma

Maalivahti: Jonathan Huldin

Syöttökone: Kasper Kallinen

DSC_0098

 

Leijona kiekkokouluun osallistuneet palkittiin diplomeilla ja jääkiekkopinssillä.

Valmentajien ja huoltajien joukosta vuoden valmentajaksi valittiin Antti Aaltonen ja vuoden huoltajaksi Pekka Hepo-Oja.

DSC_0123     DSC_0138

 

Luistelukoulun ja taitoluistelun puolella palkittiin seuraavat harrastajat:

Mikael Laaksonen palkittiin luistelukoulun puolelta ahkeruudesta ja reippaudesta, nopeasta ja monipuolisesta kehityksestä sekä siksi, että hän huomioi muut. Lisäksi hän yrittää aina loppuun asti.

Taitolustelun tsempparipalkinnon sai Jenna Ekholm ahkeruudesta ja tunnollisuudesta. Hän on aina ajoissa paikalla harjoituksissa, hänellä on positiivinen asenne. Hän on ystävällinen ja tasapuolinen muita kohtaan.

Lisäksi tilaisuudessa kiitettiin Ice Team Raseborgin pelipaidalla kotisivujemme toteutuksesta Johan Bäckiä.

Tilaisuuden lopuksi valmennuspäällikkö Ossi Rautio toivotti kaikille lapsille hyvää kesäkautta ja kehotti kaikkia tekemään ihan muuta kuin jääurheiluun liittyviä asioita. ”Pelatkaa jalkapalloa, uikaa, juoskaa ja nauttikaa kesästä, sitten on taas intoa aloittaa syksyllä uusi kausi jääurheilun parissa.”