Kirkkonummen Salamat -05 turnering

Laddar Karta...

Tid
27.10.2013
08:00 - 15:00

Plats
Karis ishall


Kirkkonummen Salamat 05 järjestää yksipäiväisen turnauksen – 05 ikäluokille sunnuntaina 27.10.2013 klo 8.00-15.30 Raaseporin Aktia- jäähallissa (Urheilukuja 5, 10300 Karjaa).

Marraskuussa 2012 avatussa jäähallissa on kansainväliset mitat täyttävä turvakaukalo, tilavat joukkuepukuhuoneet suihkutiloineen, kahvilatilat sekä runsaan 500 katsojan katsomo. Halliin pääsee helposti sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä; Karjaan rautatieasema ja bussiasema on 500 metrin päässä ja hallin ulkopuolella on iso parkkialue.

Turnaukseen otetaan 10 peliryhmää. Turnauksen osallistumismaksu on 350€/peliryhmä.

Turnaustapa: Ottelut pelataan sinisellä kiekolla, jääkiekkokaukalon puolikkaalla. Pelialue on keskiviivan ja kaukalonpäädyn välinen alue. Pelit pelataan 5 vs 5 peleinä isoihin maaleihin.

Ottelujärjestys: Kahdella peliryhmällä osallistuvien joukkueiden peliryhmät sijoitetaan eri lohkoihin, Turnauksessa peliryhmät pelaavat yksinkertaisen sarjan, jokainen oman lohkonsa jokaista peliryhmää vastaan.

(4 ottelua / peliryhmä): Lohkojen kaksi parasta pelaavat lohkovälierät ristiin, joiden voittajat pelaavat finaalin ja hävinneet pronssiottelun. Muut pelaavat yhden sijoitusottelun toisen lohkon samalle sijalle selvinnyttä peliryhmää vastaan

Ottelun kesto ja peliaika: Kokonaispeliaika lohkovaiheessa on 24 minuuttia juoksevaa aikaa, vaihdot kahden minuutin välein. Vaihto ilmoitetaan summerilla. Sijoitusotteluiden peliaika 20 min juoksevaa aikaa, vaihdot kahden minuutin välein. Finaalin peliaika 20-30 min riippuen turnausaikataulun sujumisesta

Peliryhmän on oltava pelivalmiina 5 min. ennen ottelun alkamista peliaitioiden takana.

Peluutus: Kaikkia peliryhmän pelaajia on peluutettava tasapuolisesti.

Palkinnot: Kaikki pelaajat saavat muistopalkinnon. Lisäksi turnauksen 3 parasta ryhmää palkitaan pokaalilla.

Pelinohjaajat: Pelinohjaajina toimii Salamat 05 joukkueen apuvalmentajia ja juniorituomareita,

Rangaistukset: Turnauksessa noudatetaan Leijonaliigasääntöjä, jossa pelinohjaaja puuttuu virheisiin joko huomauttamalla pelaajaa tai vaihdattamalla pelaajan kyseisestä vaihdosta.

HUOM ! Pelinohjaaja voi tulkintansa mukaan kuitenkin poistaa pelaajan / pelaajia kentältä myös siten, että käynnissä olevaan vaihtoon ei saa laittaa uutta pelaajaa, vaan peli jatkuu esim. 5-4 vastaan seuraavaan vaihtoon asti. Tällaisia tilanteita voivat olla esim. maalintekotilanteessa tapahtuvat puolustavan joukkueen tahalliset rikkeet. Pelinohjaaja näyttää aitioon käsimerkein, mikäli kentälle ei saa vaihtaa uutta pelaajaa. Mikäli sama pelaaja kuitenkin käyttää toistuvasti hyväkseen jäähyjen puuttumista, niin pelinohjaaja voi poistaa pelaajan käynnissä olevasta ottelusta kokonaan.

Turnausruokailu: Turnauksessa ei ole järjestettyä ruokailua, mutta turnausalueella on kahvio, josta voi ostaa ruoka-annoksia  5 euron hintaan (lasagne + juoma).Myynnissä on myös muuta pikkusuolaista ja virvokkeita.

Ilmoittautumiset: Turnaukseen sitova ilmoittautuminen sähköpostilla: jokke1978@gmail.com tai vesapekka.lahti@gmail.com